Het wielerseizoen zit er bijna op. Er wacht ons echter nog een heerlijk toetje: de Vuelta a España. De Spaanse wielerronde start op dinsdag 20 oktober in het Baskenland en dus mogen de klassementsmannen direct aan de bak. In totaal zijn er dit keer achttien etappes met later in de ronde nog aankomsten op de mythische Tourmalet en Angliru.

De grote vraag zal zijn wie voldoende hersteld is van de Tour de France. Veel klassementsmannen gaan namelijk voor de dubbel. Primoz Roglic, Tom Dumoulin, Thibaut Pinot, Richard Carapaz, Emanuel Buchmann en Alejandro Valverde staan onder anderen op de startlijst. Een deelnemersveld om je vingers bij af te likken.

Bij Zweeler wordt het volgen van de Vuelta a España nóg intenser. Stel jouw team samen en maak kans op de hoofdprijs van € 1.500!

WebsiteZweeler Fantasy Sports Games

Kosten: 10 Euro per team

Prijzen: Minimaal 13.450 Euro aan prijzen (151 AK prijzen),  1e prijs 1.500 Euro!  2e prijs 900 Euro!  3e prijs 618 Euro. Elke dag etappe prijzen, per etappe 60 Euro!

Spelregels: Vul 15 basisrenners en 5 reserverenners in. De reserve renners vallen in zodra er een renner uit je eerste 15 uitvalt.

Invullen: Eenmalig voor de start.

Start: Dinsdag 20 Oktober om 13:11 uur!

Tags: , ,

Author: Andre Liliomos