De 107e editie van de Tour de France belooft een spektakelstuk te worden. In totaal zijn er acht bergetappes en als dat niet voldoende is, kan de beslissing op de laatste zaterdag geforceerd worden met een tijdrit naar La Planche des Belles-Filles.

De grote vraag is of het blok van Team INEOS na vijf jaar eindelijk gebroken kan worden. Jumbo-Visma gaat er in elk geval alles aan doen met Primoz Roglic, Tom Dumoulin als kopmannen. Verder is het uitkijken naar de Franse favoriet Thibaut Pinot, toptalent Tadej Pogacar en de Colombiaanse klimgeiten Nairo Quintana en Miguel Angel Lopez.

Bij Zweeler wordt het volgen van de Tour de France nóg intenser. Stel jouw team samen en maak kans op de hoofdprijs van € 2.500!.

WebsiteZweeler Fantasy Sports Games

Kosten: 10 Euro per team

Prijzen: Minimaal 27.150 Euro aan prijzen (376 prijzen in het algemeen klassement),  1e prijs 2.500 Euro!  2e prijs 1.368 Euro!  3e prijs 940 Euro.

Elke dag 8 etappe prijzen, per etappe 260 Euro!

0 punten Jackpot van 1,000 euro! Scoor 0 punten tijdens de hele Tour de France en win 1,000 euro!

Spelregels:

Punten worden verdiend op basis van de etappe-uitslagen. Wanneer een renner zevende wordt, verdient hij 14 punten. Wordt een andere renner uit jouw team elfde, dan krijg je er nog eens 10 punten bij. Et cetera. Een volledig puntenoverzicht is te vinden onder het kopje ‘De punten’ op deze pagina.

Iedere deelnemer vult 15 basisrenners en 5 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen. Met uitvallen wordt bedoeld dat de renner niet meer aan de start verschijnt. Dus valt een renner uit tijdens de etappe dan telt de wissel pas mee vanaf de start van de volgende etappe.

Invullen: Eenmalig voor de start.

Start: Zaterdag 29 Augustus om 11:00 uur!

Klik hier om alle gratis spellen te zien!

klik hier om alle betaalde spellen te zien!

Klik hier voor de startlijst van de Tour de France!

Tags: ,

Author: Andre Liliomos