De 107e editie van de Tour de France belooft een spektakelstuk te worden. In totaal zijn er acht bergetappes en als dat niet voldoende is, kan de beslissing op de laatste zaterdag geforceerd worden met een tijdrit naar La Planche des Belles-Filles.

De grote vraag is of het blok van Team INEOS na vijf jaar eindelijk gebroken kan worden. Jumbo-Visma gaat er in elk geval alles aan doen met Primoz Roglic, en Tom Dumoulin als kopmannen. Verder is het uitkijken naar de Franse favoriet Thibaut Pinot, toptalent Tadej Pogacar en de Colombiaanse klimgeiten Nairo Quintana en Miguel Angel Lopez.

Bij Zweeler wordt het volgen van de Tour de France nóg intenser. Stel jouw team samen en maak kans op de hoofdprijs van € 2.500!.

WebsiteZweeler Fantasy Sports Games

Kosten: 10 Euro per team

Prijzen: Minimaal 27.150 Euro aan prijzen (376 AK prijzen),  1e prijs 2.500 Euro!  2e prijs 1.368 Euro!  3e prijs 940 Euro. Elke dag etappe prijzen, per etappe 260 Euro!

Spelregels: Vul 15 basisrenners en 5 reserverenners in. De reserve renners vallen in zodra er een renner uit je eerste 15 uitvalt.

Invullen: Eenmalig voor de start.

Start: Zaterdag 29 Augustus om 11:00 uur!

Klik hier om alle gratis spellen te zien!

klik hier om alle betaalde spellen te zien!

Klik hier voor de startlijst van de Tour de France!

Tags: ,

Author: Andre Liliomos