De Omloop het Nieuwsblad is de traditionele opening van het Vlaamse voorjaar. En ook het startpunt van het Voorjaarsklassiekersspel van Zweeler. De prijzenpot begint dit jaar met 10.000(!) euro en de eerste prijs bedraagt 2.500 euro!

WebsiteVoorjaarsklassiekersspel 2020

Kosten: 10 Euro

Prijzen: Minimaal 10.000 Euro aan prijzen.

1e prijs 2.500 Euro!

2e prijs 727 Euro.

3e prijs 500 Euro.

Spelregels: Het spel is simpel: de vijftien belangrijkste wedstrijden zijn opgenomen in het Voorjaarsklassiekerspel en alle renners hebben een waarde gekregen. Mathieu van der Poel en Greg Van Avermaet voeren de lijst aan met respectievelijk 50.0 en 35.5 miljoen. Het is aan de spelers om een zo’n goed mogelijk team samen te stellen bestaande uit twintig renners en de winnaars van de topklassiekers te voorspellen.

Puntentelling: Er zijn drie verschillende Klassieker categorieën. Wanneer een van uw renners eerste wordt in bijvoorbeeld Parijs-Roubaix (Klassieker Cat. 1), krijgt u 150 punten. Wordt een andere renner uit uw team vierde, dan krijgt u er nog eens 85 punten bij. Et cetera.

Invullen: Eenmalig voor de start.

Extra informatie: Verder vult u de volgende voorspellingen in: Winnaar Milan-San Remo – Winnaar Ronde van Vlaanderen – Winnaar Paris-Roubaix – Winnaar Amstel Gold Race –
Winnaar Liège-Bastogne-Liège

Tags: ,

Author: Andre Liliomos